Heb je zin om zelf een muziekinstrument te leren bespelen? Dan kan je zeker terecht bij onze enthousiaste lesgevers. Zowel jong als oud krijgt wekelijks een halfuur les op zijn eigen tempo. Eens je voldoende kunde en kennis hebt opgebouwd, kan je de harmonie komen vervoegen op de wekelijkse repetities.

Kan je nog geen noten lezen? Geen probleem, dan start je met een (half)jaar notenleer. Hierbij leggen we de klemtoon op de praktische toepassing van noten, ritmes,… en is de achterliggende theorie van minder belang. Daarna is het aan jou om een eigen instrument te kiezen om je verder in te verdiepen.

Het inschrijvingsgeld voor leerlingen bedraagt slechts 40 euro per jaar. In dit bescheiden bedrag zitten de lessen, een instrument om te gebruiken en de muziekboeken.

 

Heb je interesse om bij ons muziek te komen spelen? Heel het jaar door kan je langskomen op een repetitie op woensdagavond van 20u tot 22u in de turnzaal van De Klimop, Kwerpsebaan 249, te Erps-Kwerps; Of contacteer ons via e-mail naar infodvsdjf@gmail.com.

Close Menu